Kurkkumarkkinoiden myyjäinfo 2020

Askaisten kurkkumarkkinat elokuun toinen lauantai 8.8.2020 klo 10-15 Pöyhösen pellolla Askaistentie 882 Askainen. Markkinat ovat järjestyksessään 37.

Näin Korona aikana rakennamme markkina-alueen väljästi ja pyrimme noudattamaan turvavälejä. Jokainen myyjä huolehtii hyvästä käsihygieniasta sekä turvaväleistä. Toivomme että jokaisella on oma käsidesi myyntitiskillä. Kurkkuseura huolehtii wc:n käsideseistä sekä käsienpesupaikasta.

Myyntipaikat merkataan torstaina järjestäjien toimesta. Perjantaina 7.8. ovat perinteiset myyjien ja järjestäjien talkoot kentällä klo 18.00. Perjantaisissa talkoissa pystytetään markkina-alueen telttakatokset, kannetaan pöydät ja penkit paikoilleen ja järjestellään markkina-alue kuntoon. Kun yhteiset hommat ovat tehty niin sen jälkeen kerrotaan myyntipaikat, jonka jälkeen pääsee rakentamaan omaa myyntipaikkaa. Alueella on yö vartiointi.

Paikkamaksut: 4 m paikka 30 € jos osallistuu perjantain ja lauantain talkoisiin, muuten paikkamaksu on 60 €. Jos tarvitset myyntipaikallesi sähköä, niin sen hinta on 5 €. Ota tarvitsemasi sähköjohdot mukaan. Alueella ei ole yleistä roskista, jokainen siis vie omat roskansa lähtiessään pois. Jos haluat myyntipaikan viereen auton, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä niin varaamme sopivan tilan.

Ilmoittaudu markkinoille viimeistään 30.7.2020 mennessä taikka mieluimmin heti Pertti Veräjänkorva 040 5402709. Paikkamaksun tulee olla maksettuna Askaisten Kurkkuseuran tilille FI81 5012 0440 0026 94 viimeistään 3.8.2020 mennessä.

Myyjien toivotaan olevan paikalla koko markkinoiden ajan. Purku talkoot alkavat heti markkinoiden jälkeen klo 15.00. Tehtävinä: telttakatosten purku, pöytien ja penkkien kantoa ja alueen siivous.

Arpajaiset ovat runko markkinoiden onnistumiselle. Nyt pyydämmekin myyjien ja kaikkien yhteistyökumppaneiden apua arpavoittojen saamiseksi. Arpavoitot toimitetaan lauantaisin Marskin torille toriaikana klo 9-12 Pertille tai Sannalle 31.7 mennessä. Jollet pysty tuomaan arpavoittoja tuohon mennessä kerro ainakin ilmoittautumisen yhteydessä montako voittoa pystyt toimittamaan ja mitä tuot.

Toivomme myyjien osallistuvan hyvän tunnelman luomiseen kurkkumarkkinoilla oman myyntipaikan osalta. Ja huolehditaan turvallisista markkinoista.

Ystävällisin terveisin Askaisten Kurkkuseura ry ja Maskun yrittäjät Ry.

Kommentit on suljettu.